PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Tuesday, December 31, 2013

Alam Dinosaur

ASSALAMUALAIKUM

Dalam entry sebelum ni Syeeda ada tulis pasal pertama kali masuk panggung kan. Ala dekat entry INI. Entry hari ni nak cerita la filem yang kami tengok hari tu.

Kami berempat sepakat nak tengok citer Walking With Dinosours. Mulanya ingat cerita macam boring je, macam tak best je.. hihi Ok, satu tiket RM 15.00 kalau tak silap. Versi 3D dekat GSC Sunway Carnival.

credit to Pak Cik Google

Tengok pada tajuk dia, macam sesuai dengan kanak-kanak kan. Lagipun sebelum masuk tengok ramai gak kanak-kanak, tapi bila masuk panggung ala berapa orang je. Bila dah mula citer, ok.. permulaan yang baik. Penceritaan semula oleh seekor burung tentang kehidupannya di zaman dinosaur. Mengisahkan perjalanan hidup seekor anak dinosaur bernama Patchi. Ada komedi, sedih dan macam-macam la.

Konklusinya, memang terbaik cerita ni. Dan puas hati. 

p/s : Arianna Rose di SINI


2 comments:

msredcheesecake said...

kalau budak umur 4 thn agak2nya dia suka tak citer ni? ke sesuai tuk budak besar?

Syeeda said...

budak besar memang sesuai. kalau empat tahun xsure la..hii takut dia takut dinosaur2 tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...