PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Tuesday, December 31, 2013

Destinasi Percutian Pilihan

ASSALAMUALAIKUM


Cuti sekolah dah nak habis kan. Rasanya ramai yang ambil peluang cuti sekolah ni untuk pergi bercuti kan. Di samping bawa anak-anak dan keluarga bercuti, dapatlah juga kita menghilangkan tekanan kerja kan. Cuti ni Syeeda dengan keluarga tak adalah pergi bercuti pun. Tak sempat pulak kan. 

Hanya sempat pi konvo Syeeda kat uum aritu dapatlah jalan-jalan dekat Padang Besar kejap. Memborong apa yang patut kata orang..hii Lepas tu sempat la jugak pi Pesta Penang. Itu jela sebab banyak kenduri dekat kampung. 

Jadi mungkin next time baru boleh pergi tapi kena plan awal awal la kan. Nanti kang terkurang itu ini tak best pulak percutian kita kan. Dan antara destina percutian yang sering menjadi pilihan pastinya Langkawi, dengan Cameron Highlands dulu kan. Langkawi sebab banyak tempat menarik seperti pantai dan bebas cukai gitu. Kalau Cameron Highlands mesti sebab dia suhu dia sejuk sikit dari tempat kita. Kehijauan kawasan dia kan.. Dan ada juga yang bercuti di luar negara bagi yang mampu.

Lain-lain destinasi percutian dalam negara bolehlah klik kat SINI

3 comments:

msredcheesecake said...

plan nk gi cameron tak sampai2 lagi...best sana sejuk je...

Gundi Pulut said...

Sy da follow awk...epy blogging!

salmizah omar said...

Cameron memang mest..ada peluang n masa nak gi lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...