PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Monday, June 19, 2017

THE CARTIECA GIVEAWAY #2

Assalamualaikum wbt


klik BANNER untuk JOIN


Semoga ada rezeki kita semua ya. Amin

Selamat Berpuasa buat semua sahabat blogger.







Thursday, June 15, 2017

GIVEAWAY KAD RAYA SS 2017 : PEMENANG-PEMENANG

Assalamualaikum wbt

Kejapnya dah hampir ke penghujung Ramadhan. Dalam gembira nak sambut raya ni, sebak dan sedih pula nak meninggalkan Ramadhan.

Alhamdulillah giveaway dah pun tamat. Terima kasih buat sahabat-sahabat yang sudi join ga syeeda yang tak seberapa ini. Syeeda dah buat list senarai sahabat yang join ga Syeeda. Boleh check dah. Kalau link korang tertinggal, cepat-cepat komen di entry ni.

SENARAI PESERTA :

1. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
2. https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017-14jun20172359.html
3. http://queensyanis.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
4. http://diarialialiyana.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
5. http://www.syuhadasalleh.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
6. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
7. http://www.naniena.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
8. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
9. http://fws00blog.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
10.http://www.mialiana.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
11.http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
12.http://letsliveourlive.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
13.http://faizzahamir.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
14.http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
15.http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
16.http://aimanziyad.blogspot.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
17.http://fatinun.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
18.http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

PENGUMUMAN!!

Syeeda nak bagi kad raya untuk semua 18 orang yang join ga  nie.!!

Sila email NAMA ALAMAT dan NO. LINK korang di nursyeda89@gmail.com untuk tujuan pengeposan kad raya.

Terima kasih semua yang sudi join ga Syeeda ni. InsyaAllah ada rezeki lebih kita buat ga lagi ok.

Selamat berpuasa.

Wednesday, June 14, 2017

GIVEAWAY KAD RAYA SS 2017

STICKY POST

Assalamualaikum wbt dan selamat bercuti semua.

Selamat berpuasa semua.

Seperti tahun-tahun sebelum ni Syeeda akan buat giveaway kad raya. Sebabnya Syeeda suka tengok dan beli kad raya tapi tak tau nak pos kat sapa. Lagipun kad raya semakin dilupakan sekarang sebab macam-macam teknologi dah ada kan menggantikan kad raya. 

Oleh sebab itulah Syeeda nak sangat buat giveaway kad raya ni. Syeeda nak mencari 15 orang yang bertuah untuk dapat kad raya dari Syeeda. Kalau penyertaan melebihi 50, Syeeda akan tambah lagi kad raya ok. Kalau penyertaan hanya 10 orang pun Syeeda tetap akan teruskan GA ni ok, jangan risau. Heee




Syarat penyertaan :-
  • Beralamat di Malaysia
  • Follow blog Syeeda 
  • Buat satu entry bertajuk "GIVEAWAY KAD RAYA SS 2017"
  • Dalam entry tersebut, letakkan banner di atas dan link kan ke entry ini
  • Tinggal URL entry korang di ruangan komen entry ini taw.

Tempoh giveway :-
10 Jun 2017 - 14 Jun 2017, jam 11.59 pm.

Semakan link penyertaan boleh akan dibuat dari masa ke masa ok. 16hb atau paling lewat 17hb Syeeda akan umum pemenang taw.

Mai pakat-pakat join na.

Terima kasih. Salam Ramadhan.

Monday, June 12, 2017

Giveaway Mengejar Lailatul Qadar

Assalamualaikum wbt

Selamat berpuasa semua


KLIK BANNER untuk join

jom baca dan hayati poster di bawah bersama-sama 

Image result for poster lailatul qadar

Jom join


SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY NANIENA.COM

ASSALAMUALAIKUM WBT

syeeda join


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam Aidilfitri buat semua sahabat-sahabat blogger. Mohon ampun dan maaf andai Syeeda ada terkasar bahasa ye. Semoga berbahagia bersama keluarga tercinta di hari yang mulia ini. 
Raikan syawal dengan penuh kesyukuran.

jom join


Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals


ASSALAMUALAIKUM WBT


SILA KLIK BANNER DI ATAS JIKA MAHU MENANG DUIT RAYA!

Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Selamat menunaikan ibadah puasa. Semoga semua ibadah kita diterima oleh Allah s.w.t. Sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati sekalian dengan secara rasminya melancarkan Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan duit raya dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:

RM20 X 11 pemenang
RM10 X 13 pemenang
Selendang Rindu X 2 pemenang
Stokin Tangan dan Stokin Silvy X 2 pemenang
Pre-loved Novel X 2 pemenang
Topup RM5 untuk peserta terpantas dan terakhir!

Kesemuanya 32 orang pemenang bakal kami cari!

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog dan Google+ penganjur dan penaja-penaja berikut:

* Abam Kie
* Ceritera Ibu
* Shafyqah Azahar
* Dearies Couple
* Jiakreatifelt
* Lovely Sunshine
* Saghah Cheeky Lady
* Sedetik Seketika
* Lea Azleeya
* Queen Bee
* irrayyan.com
* Kasihku Amani
* Hazrina Halim
* Mia Liana

2. Follow instagram berikut. (Bagi peserta yang ada akaun IG sahaja)

* Najiah Shaharain
* Abam Kie
* Mardhiyyah Rosli
* Shafyqah Azahar
* Afdilah Ceritera Ibu
* irrayyandotcom
* mialiana

3. Like Facebook berikut.

* Ina Azzahra
* Ayuni Dibble
* Handsock Murah dan Cantik
* Mialiana.com


4. Buat entri bertajuk Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals

5. Salin dan tampal kod HTML yang disediakan

6. Terbitkan

7. Tinggalkan pautan entri giveaway anda di ruangan komen entri SINI sahaja

8. Siap!

Pastikan anda mematuhi segala syarat yang dinyatakan. Boleh follow blog2 di atas tu sikit2. Lama2 habis la. Honesty is the best policy. Kerjasama rakan2 blogger amat diperlukan dan Abam Kie akhiri dengan ucapan jutaan terima kasih kerana sudi menyertai GA ini. Selamat maju jaya dan selamat menyempurnakan ibadah puasa pada tahun ini!

Jom klik di SINI jika nak join Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...