ASSALAMUALAIKUM SEMUA. SENYUM-SENYUM SELALU

Wednesday, June 14, 2017

GIVEAWAY KAD RAYA SS 2017

STICKY POST

Assalamualaikum wbt dan selamat bercuti semua.

Selamat berpuasa semua.

Seperti tahun-tahun sebelum ni Syeeda akan buat giveaway kad raya. Sebabnya Syeeda suka tengok dan beli kad raya tapi tak tau nak pos kat sapa. Lagipun kad raya semakin dilupakan sekarang sebab macam-macam teknologi dah ada kan menggantikan kad raya. 

Oleh sebab itulah Syeeda nak sangat buat giveaway kad raya ni. Syeeda nak mencari 15 orang yang bertuah untuk dapat kad raya dari Syeeda. Kalau penyertaan melebihi 50, Syeeda akan tambah lagi kad raya ok. Kalau penyertaan hanya 10 orang pun Syeeda tetap akan teruskan GA ni ok, jangan risau. Heee




Syarat penyertaan :-
  • Beralamat di Malaysia
  • Follow blog Syeeda 
  • Buat satu entry bertajuk "GIVEAWAY KAD RAYA SS 2017"
  • Dalam entry tersebut, letakkan banner di atas dan link kan ke entry ini
  • Tinggal URL entry korang di ruangan komen entry ini taw.

Tempoh giveway :-
10 Jun 2017 - 14 Jun 2017, jam 11.59 pm.

Semakan link penyertaan boleh akan dibuat dari masa ke masa ok. 16hb atau paling lewat 17hb Syeeda akan umum pemenang taw.

Mai pakat-pakat join na.

Terima kasih. Salam Ramadhan.

18 comments:

MUSLIMAH SEJATI said...

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

#JMBELOG said...

SALAM RAMADHAN

JM JOIN

https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017-14jun20172359.html

Unknown said...

http://queensyanis.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Anonymous said...

http://diarialialiyana.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Unknown said...

http://www.syuhadasalleh.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Miss Syahbanu said...

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Ruqaiyah Amanina said...

Assalam, sy join ye :)

http://www.naniena.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

JEMPUT JOIN SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY NANIENA.COM JUGAK :)

Nor Ain Rusli said...

Join :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

farah said...

join~
http://fws00blog.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Mia Liana said...

joinnnn

http://www.mialiana.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Excuse Me, My Wonderland! said...

http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Fatini Irdina said...

saya join hehehe

http://letsliveourlive.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

faizzahamir said...

Join..

http://faizzahamir.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

hazrinahalim said...

join sini

http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

shahidahalim said...

join sini

http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Mama aiman said...

salam ramadan 18
saya join..
http://aimanziyad.blogspot.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Fatin said...

saya join =)
http://fatinun.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Join here
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...