PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Thursday, June 15, 2017

GIVEAWAY KAD RAYA SS 2017 : PEMENANG-PEMENANG

Assalamualaikum wbt

Kejapnya dah hampir ke penghujung Ramadhan. Dalam gembira nak sambut raya ni, sebak dan sedih pula nak meninggalkan Ramadhan.

Alhamdulillah giveaway dah pun tamat. Terima kasih buat sahabat-sahabat yang sudi join ga syeeda yang tak seberapa ini. Syeeda dah buat list senarai sahabat yang join ga Syeeda. Boleh check dah. Kalau link korang tertinggal, cepat-cepat komen di entry ni.

SENARAI PESERTA :

1. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
2. https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017-14jun20172359.html
3. http://queensyanis.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
4. http://diarialialiyana.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
5. http://www.syuhadasalleh.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
6. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
7. http://www.naniena.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
8. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
9. http://fws00blog.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
10.http://www.mialiana.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
11.http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
12.http://letsliveourlive.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
13.http://faizzahamir.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
14.http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
15.http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
16.http://aimanziyad.blogspot.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
17.http://fatinun.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html
18.http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

PENGUMUMAN!!

Syeeda nak bagi kad raya untuk semua 18 orang yang join ga  nie.!!

Sila email NAMA ALAMAT dan NO. LINK korang di nursyeda89@gmail.com untuk tujuan pengeposan kad raya.

Terima kasih semua yang sudi join ga Syeeda ni. InsyaAllah ada rezeki lebih kita buat ga lagi ok.

Selamat berpuasa.

4 comments:

Fa Tin said...

Alhamdulillah, tahniah semua pemenang. Baiknya sheeda bagi dekat semua orang terus T.T Terima kasih.

Syuhada Salleh said...

yeayyy..Alhamdulillah..
tahniah semua!

Noor Najwa said...

Done email.

Mellya Musa said...

tahniah pemenang ! singgah dan follow sini
mellyacrayola.blogspot.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...