ASSALAMUALAIKUM SEMUA. SENYUM-SENYUM SELALU

Wednesday, June 14, 2017

GIVEAWAY KAD RAYA SS 2017

STICKY POST

Assalamualaikum wbt dan selamat bercuti semua.

Selamat berpuasa semua.

Seperti tahun-tahun sebelum ni Syeeda akan buat giveaway kad raya. Sebabnya Syeeda suka tengok dan beli kad raya tapi tak tau nak pos kat sapa. Lagipun kad raya semakin dilupakan sekarang sebab macam-macam teknologi dah ada kan menggantikan kad raya. 

Oleh sebab itulah Syeeda nak sangat buat giveaway kad raya ni. Syeeda nak mencari 15 orang yang bertuah untuk dapat kad raya dari Syeeda. Kalau penyertaan melebihi 50, Syeeda akan tambah lagi kad raya ok. Kalau penyertaan hanya 10 orang pun Syeeda tetap akan teruskan GA ni ok, jangan risau. Heee




Syarat penyertaan :-
  • Beralamat di Malaysia
  • Follow blog Syeeda 
  • Buat satu entry bertajuk "GIVEAWAY KAD RAYA SS 2017"
  • Dalam entry tersebut, letakkan banner di atas dan link kan ke entry ini
  • Tinggal URL entry korang di ruangan komen entry ini taw.

Tempoh giveway :-
10 Jun 2017 - 14 Jun 2017, jam 11.59 pm.

Semakan link penyertaan boleh akan dibuat dari masa ke masa ok. 16hb atau paling lewat 17hb Syeeda akan umum pemenang taw.

Mai pakat-pakat join na.

Terima kasih. Salam Ramadhan.

18 comments:

  1. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  2. SALAM RAMADHAN

    JM JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017-14jun20172359.html

    ReplyDelete
  3. http://queensyanis.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  4. http://diarialialiyana.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  5. http://www.syuhadasalleh.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  6. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  7. Assalam, sy join ye :)

    http://www.naniena.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    JEMPUT JOIN SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY NANIENA.COM JUGAK :)

    ReplyDelete
  8. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  9. join~
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  10. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  11. http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  12. saya join hehehe

    http://letsliveourlive.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  13. Join..

    http://faizzahamir.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  14. join sini

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  15. join sini

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  16. salam ramadan 18
    saya join..
    http://aimanziyad.blogspot.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  17. saya join =)
    http://fatinun.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete
  18. Join here
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

    ReplyDelete

 
Copyright 2020 Reserved to Syeeda Saniey Design By Cik Nurfarah