PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Friday, June 24, 2016

Pemenang Giveaway Kad Raya Syeeda Saniey

ASSALAMUALAIKUM

Minta ampun dan maaf lewat umum pemenang giveaway. Banyak benda yang nak diuruskan tambah pulak nak dekat raya ni kan.

Hari ni Syeeda akan umumkan 25 orang pemenang bertuah yang akan dapat kad raya dari Syeeda. Syeeda guna cara manual untuk pilih pemenang. Gulung-gulung kertas, gaul-gaul dan cabut.




Gaul punya gaul, akhirnya syeeda pilih 25 kertas gulung ni. Jom tengok siapa yang kena.Semak link taw..





Pemenang-Pemenangya ialah : 

No. link : 36, 45, 11, 13, 33
No. link : 25, 30, 46, 3, 42
No. link : 24, 21, 31, 22, 16
No. link : 52, 35, 47, 9, 29
No. link : 39, 53, 41, 55, 38

Kepada pemenang, sila email details korang di nursyeda89@gmail.com dengan kadar segera  :
NAMA, ALAMAT, NOMBOR LINK & LINK PENYERTAAN

Tahniah kepada pemenang-pemenang. Yang tak menang tak apa nanti kita buat giveaway lagi ok. Terima kasih semua sebab sudi join giveaway Syeeda yang tak seberapa ni.

Selamat berpuasa.



Monday, June 20, 2016

Semak Link Penyertaan : Giveaway Kad Raya Syeeda Saniey

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah dah selesai giveaway. Terima kasih buat semua sahabat blogger yang sudi join taw.. Disebabkan giveaway yang mendapat sambutan ni, Syeeda akan tambah lagi 5 keping kad raya untuk blogger yang bertuah. Jadi semuanya akan ada 25 keping kad raya.

Giveaway Kad Raya Syeeda Saniey


Semak link penyertaan dekat SINI. Bagi yang link tak ada, cepat-cepat bagitau Syeeda ok. Komen kat entry nie..

InsyaAllah Syeeda akan pilih 25 orang blogger bertuah untuk 25 keping kad raya Syeeda pada hari Rabu, 23/06/2016. So cepat-cepat semak link korang ok.

Selamat berpuasa (^_*)


Friday, June 17, 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

ASSALAMUALAIKUM

Yes akhirnya berjaya juga join giveaway ni. Tahun lepas pun bersemangat nak join, tangguh punya tangguh nak buat entry sampailah akhirnya dah tarikh tutup. Menangis berlagu la daku. Jadi tahun ni bila terbaca saja mengenai giveaway ni dari blog Lyssa Faizureen , terus buat entri. 


KLIK BANNER 

Sapa yang belum join, jom pakat-pakat join Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016  oleh http://www.nile.com.my. Nile.com nak bagi duit raya sehingga RM 1000.

Hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Dan Syeeda telah memilih lima item di bawah yang super cun dan terlajak murahhh. Rambang mata juga nak memilih yang lima nie..



Product:  Casual 3-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM33.30
Date: 16/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



Product: Stylish N Design Shoes
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 480 units only


Product: Korean Style Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 23/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


Product: Portable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only

Product: Watches
JLM2016 Sales price: RM15.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only

Sapa yang belum join, jom join cepat. Mana tau rezeki dapat duit raya dari Nile.com. Tarikh tutup giveaway pada 30/06/2016, 11.59 malam.

Selamat Berpuasa.


Thursday, June 16, 2016

Senarai Peserta Giveaway Kad Raya Syeeda Saniey

ASSALAMUALAIKUM

Terima kasih sahabat-sahabat blogger yang sudi join giveaway Syeeda yang tak seberapa nie huhu Jom semak senarai peserta. Check betoi-betoi naa, kalau link tak ada cepat-cepat bagitau Syeeda ok.

SENARAI PESERTA :





47.  http://ahlamsjourney.blogspot.my/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html
48.  http://www.nooratikahramli.com/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html
49.  http://nims007.blogspot.my/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html
50. https://belogs.blogspot.my/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html

51. http://www.syahidahfadilah.com/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html
52. http://sayasukala.blogspot.my/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html
53. http://lifesofkajiwara.blogspot.com/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html
54. http://hakmilikmyra.blogspot.my/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html
55. http://www.inanihazwani.com/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html
56. http://myemosaid.blogspot.my/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html



Saturday, June 11, 2016

Giveaway Kad Raya Syeeda Saniey

ASSALAMUALAIKUM


Seperti kebiasaannya dulu-dulu pakat hantar kad raya. Punya excited bila dapat kad raya. Pastu kumpul banyak-banyak & gantung kat ruang tamu. Sekarang ni fungsi kad raya dah kian tenggelam dek adanya teknologi serba canggih. Jadi dengan buat giveaway kad raya nie harapnya dapat kembalikan nostalgia kad raya. Rindu bangett!

Syeeda nak bagi kad raya kepada 20 orang bertuah. Bolehlah buat koleksi kad raya. 





SYARAT-SYARATNYA :

  • Blogger Malaysia
  • Follow blog Syeeda , Denaaas & Kucingbacakitab
  • Buat satu entry bertajuk 'Giveaway Kad Raya Syeeda Saniey'
  • Dalam entry tersebut, letakkan banner di atas dan link kan ke entry ini.
  • Tinggalkan URL entry di ruangan komen entry ini.

Syarat yang sangat simple kan? Harapnya mendapat sambutan sebab Syeeda pun dah lama tak menulis. Memanjang letak alasan 'malas' la tu kan..haha  

Jom la ramai-ramai join na.

Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak. Selamat berpuasa. 


Thursday, June 9, 2016

Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin


ASSALAMUALAIKUM

Bersempena dengan bulan Jun 2016 yang merupakan ulang tahun perkahwinan ke-4 mummy, bulan Ramadhan Al Mubarak,  dan kelahiran putera sulung mummy, Dzal Aidi Fiqry yang kedua tahun. Mummy berbesar hati untuk menjayakan satu Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin khas untuk pembaca blog mummy www.azlindaalin.com . Mummy tak buat syarat berat untuk Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin. 




GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BERSAMA AZLINDA ALIN 
Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin



Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Assalamualaikum semua. Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA. Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik disini).  Pelancaran Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz ni akan dapat membantu anda dalam membuat pemilihan shawl yang cantik, glamour, exclusive dan menarik untuk anda gayakan. Lebih-lebih lagi nak raya ni kan?



Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!


Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz


Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!

ASSALAMUALAIKUM

Syeeda join

KLIK BANNER UNTUK JOIN


Mula - 6/6/2016 | Tamat - 26/6/2016


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...