PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Friday, June 24, 2016

Pemenang Giveaway Kad Raya Syeeda Saniey

ASSALAMUALAIKUM

Minta ampun dan maaf lewat umum pemenang giveaway. Banyak benda yang nak diuruskan tambah pulak nak dekat raya ni kan.

Hari ni Syeeda akan umumkan 25 orang pemenang bertuah yang akan dapat kad raya dari Syeeda. Syeeda guna cara manual untuk pilih pemenang. Gulung-gulung kertas, gaul-gaul dan cabut.




Gaul punya gaul, akhirnya syeeda pilih 25 kertas gulung ni. Jom tengok siapa yang kena.Semak link taw..





Pemenang-Pemenangya ialah : 

No. link : 36, 45, 11, 13, 33
No. link : 25, 30, 46, 3, 42
No. link : 24, 21, 31, 22, 16
No. link : 52, 35, 47, 9, 29
No. link : 39, 53, 41, 55, 38

Kepada pemenang, sila email details korang di nursyeda89@gmail.com dengan kadar segera  :
NAMA, ALAMAT, NOMBOR LINK & LINK PENYERTAAN

Tahniah kepada pemenang-pemenang. Yang tak menang tak apa nanti kita buat giveaway lagi ok. Terima kasih semua sebab sudi join giveaway Syeeda yang tak seberapa ni.

Selamat berpuasa.



16 comments:

Jamil Hashim said...

jm no 13

Siti Nurzafirah said...

Alhamdulillah... dapat kad raya...

Cahaya Ketinggian Kehalusan said...

Alhamdulillah, menang.. hhehehe ^^v

Azieera TajulRahim said...

Tahniah kpd yang menang!

Umie Yana said...

Alhamdulillah.. done email detail.. Tahniah jugak pada semua pemenang :)

Yaziidah Azwar said...

alhamdulillah terima kasih ya awak :) tahniah pemenang yang lain!

Nisha said...

Tahniah kpd pemenang ^_^

Nurhaziq Abdul Hafiz said...

Tahniah kepada semua pemenang. :)

Ai Kajiwara said...

Alhamdulillahhhh ada nombor. okay nnti sy pm . terima kasih syeeda :D

SITI SORFIENA SYASHA said...

tahniah kepada pemenangg :)

Anis Khalilah said...

Tahniah kepada semua pemenang :)

Atyy Azmi said...

alhamdulilah menang dapat kad raya :) No: 52

nor nazliana said...

alhamdulillah

Syuhada Salleh said...

Alhamdulillah, dah emel ye..Thanks!

CikLa Shahril said...

Cikla dpt ke.. Sorry lately mcm jap2 je dpt byk blog. Xpe.. Dgn pantas Cikla email detail... Tahniah pd yg lain..

nur sabrina said...

Tahniah kepada semua pemenang ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...