PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Friday, June 17, 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

ASSALAMUALAIKUM

Yes akhirnya berjaya juga join giveaway ni. Tahun lepas pun bersemangat nak join, tangguh punya tangguh nak buat entry sampailah akhirnya dah tarikh tutup. Menangis berlagu la daku. Jadi tahun ni bila terbaca saja mengenai giveaway ni dari blog Lyssa Faizureen , terus buat entri. 


KLIK BANNER 

Sapa yang belum join, jom pakat-pakat join Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016  oleh http://www.nile.com.my. Nile.com nak bagi duit raya sehingga RM 1000.

Hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Dan Syeeda telah memilih lima item di bawah yang super cun dan terlajak murahhh. Rambang mata juga nak memilih yang lima nie..



Product:  Casual 3-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM33.30
Date: 16/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



Product: Stylish N Design Shoes
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 480 units only


Product: Korean Style Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 23/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


Product: Portable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only

Product: Watches
JLM2016 Sales price: RM15.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only

Sapa yang belum join, jom join cepat. Mana tau rezeki dapat duit raya dari Nile.com. Tarikh tutup giveaway pada 30/06/2016, 11.59 malam.

Selamat Berpuasa.


5 comments:

Cik Ash said...

Good luck

Saya datang Blogwaking blog awak bertuah dalam list blogwaking saya untuk hari ini jemput singgah blog saya jugak ya.. http://cikash.blogspot.com/2016/06/jom-blogwalking-11.html

Jamil Hashim said...

SEMOGA BERJAYA

SINGGAH RAMADHAN...

https://belogs.blogspot.my/

Ahlam Miera Shafie said...

gud luck!..

husna zahidi said...

amboihh syoknyaa.. sakan nile.com nih ye..
nak join jugak laa nanti..

LYAfrina said...

wowww..murah2 tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...