PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Monday, January 13, 2014

Guna Yang Ada Jela

ASSALAMUALAIKUM

Alkisahnya hari ni semangat nak pi buka akaun bank, yela esok cuti kan..hehe Disebabkan hanya seberang jalan ja dari opis, memang pergi jalan kaki di hari panas terik dengan nak lintas jalan punya susah. Yela mudah sikit nak berurusan sebab bank tu dekat ja.

Ok, masuk dalam tanya dekat kaunter pertanyaan nak buka akaun. Dia suruh terus ke kaunter. Then kerani tu suruh apply dekat tempat tinggal saya pulak. Adoi baru ingat dapat buka dekat sini yela nak pergi yang dekat area rumah saya memang tak terpergi la. Tak ada masa kecuali minta permission bos masuk office lambat atau cuti satu hari. Sabtu Ahad bank tutup la pulak..

Akhirnya fikir punya fikir, gunakan jela akaun yang sedia ada kan.

So, tak jadilah nak buka akaun baru. (^_*)

p/s : Jom rehat kejap..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...