PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Monday, January 13, 2014

Menjengah Ke Sunshine Kepala Batas

ASSALAMUALAIKUM

Ok, cuti dua hari kali ni memang best sebab dapat rehat la kan. Lagipun tak ada keluar mana hanya duduk rumah ja. Tapi kelmarin terjebak jugak untuk keluar dek kerana kehabisan barang dapur. Dan cadangnya pergi yang dekat-dekat saja. Nak ke Aeon big atau Tesco nun jauh di Seberang Jaya.

Jadi plan lah pergi Sunshine dekat Kepala Batas yang baru buka hujung tahun lepas. 

 
Nin dia lokasinya.. kat area Bertam yang semakin membangun..

Ok la. Cuma barang yang selalu beli banyak yang belum ada. Dah banyak kedai-kedai, tapi masih tak meriah lagi la. Tempat baru buka kan. 

Dan ada juga panggung wayang ok..haha


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...