PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Thursday, September 26, 2013

Bila Dia Buat Perangai


Assalamualaikum

Uit dah tengahari ka.. nasik tak masak lagi oii. Haha nak masak menda kat opis ni, dah waktu rehat pun. So berangan-angan jela nak makan sodap-sodap, kena diet sikit badan dah kembang.

Disaat Syeeda menaip entry ni, internet slow mlow nya. Nak wat kerja online memang tak boleh la tadi. Ni pun nasib baik dapat jugak menyelit masuk dalam blog jugak. Pasaipa internet ni buat perangai tak tau la pulak. Kalau aritu memang tak leh connect terus sebab da orang curi kabel. Aduhai wtpa la curi dik oi, sian la kat orang sama. Paling terjejas mestilah pejabat pos. Pejabat syeeda sederet dengan pejabat pos ja, jadi banyak perkhidmatan online diorang terpaksa dihentikan buat sementara waktu. Kesian pelanggan jugak.

Takpe lah sekali sekala dia nak buat perangai. Bukan selalu pun. Dia tak ada perasaan pun, yang penting kita ni yang kena sabar bila berhadapan dengan internet slow ni..hii Jangan cepat naik angin pulak. 

3 comments:

Dzureen Darwis said...

Kat kampung saya selalu sangat orang curi kabel ni huhu

Nisa said...

Kesian menganiaya orang lain sampai begitu.

Puan Kutu said...

klu sy mmg hangin internet slow,baik takde internet terus pun tak hangin macam ni.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...