PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Monday, August 26, 2013

Pencuci Muka Anugerah


Assalamualaikum

Dah lama rasanya tak update blog kesayangan ni. Sibuk sikit  tu tak sempat tu.. Dua tiga hari ni Syeeda suka dok terjah produk kecantikan baru ni. Bukan pe pakai pencuci muka yang sekarang dok sama macam tu ja.. jerawat memang tak ada, tapi berminyak. Kadang-kadang kering pulak. Depend pada persekitaran la.. Lingkaran hitam bawah mata pun dah ada dah. Lagi pula cam kusam ja wajahku ni.. 

So, nak try la produk lain. Tapi tak berapa nak arif sangat. Terbaru, ada baca pasal pencuci muka anugerah. Dan ada juga terserempak kat kedai-kedai dulu. Tapi masa tu buat tak endah jela kan.. Tadi sempat review..

Pencuci Muka Anugerah - Untuk Kulit BermasalahPencuci Muka Anugerah - Untuk Kulit KeringPencuci Muka Anugerah - Untuk Kulit Biasa

istimewanya produk ni ia dibacakan ayat-ayat suci al-Quran. Sapa pernah cuba produk ni, cer cita sikit. Kalau nak suggest produk lain pun ok. Dah buntu nak ni.. =)

P/S : Jom solat zohor

1 comment:

ros_reeza said...

pencuci muka ni tak pernah try.. Air dia Ros selalu la minum.. Lagi satu losyen dia pun Ros ada beli.. memang panas :) hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...