PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Tuesday, August 13, 2013

Rindu Ramadhan


Assalamualaikum

6 Syawal 1434H.


Dah nak dekat seminggu Ramadhan pergi. Dah dua hari start kerja. Mood raya memang dah tak da pun. Rutin harian berjalan macam biasa seperti sebelum bulan puasa aritu. Balik kerja 5.30 ok.hee

Rindu pula dengan bulan posa. Yela petang-petang balik kerja masuk dapur dah untuk siapkan juadah berbuka. Lepas berbuka, siap-siap nak tarawih dekat masjid. Sekarang ni balik kerja terus masuk dapuq cari nasik nak masuk mulut..huhu. Bulan puasa dulu rasa tenang ja kan walaupun ada jugak menda yang bikin serabut. Itulah hikmah puasa kan. Walaupun dah bukan di bulan Ramadhan, jom lah ramai-ramai kita puasa 6 hari di bulan Syawal pulak.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.


2 comments:

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/
Btw, let's join this awesome giveaway !

Support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Hadiah teddy bear gergasi sebagai ganjaran ! Join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Nak dapat RM 50 secara percuma ? Join sekarang ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html

Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka ! Join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

NurainSuperr said...

selamat hari raya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...