PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Saturday, July 13, 2013

Nak Kahwin Juga


Assalamualaikum

Segar bugar rasanya pagi ni. Biasalah dilanda mood cuti hujung minggu. Cuba kena kerja, memang jadi lemah longlai la..huhuu

kahwin awal kahwin muda

Semalam kawan Syeeda mesej di facebook minta alamat rumah, nak hantar kad katanya. Ni mesti nak hantar kad raya ni, biasanya kalau kawan-kawan minta alamat time ni sah lah nak hantar kad raya kan. Dengan penuh excited, Syeeda pun bagilah dan minta balik alamat dia, bolehlah pos kad raya dekat dia nanti.

Sekali dia tanya Syeeda balik 'nak kahwin jugak ka?'. Lah kad kahwin rupanya. Adoi termalu sendirilah haku. Dia nak pos kad kahwin dia rupanya..heee 

Maka secara automatik terkeluarlah ayat-ayat cover malu. Apepun tahniah la kawan, jodohmu dah sampai, jodohku entah di mana pun tak tau la. InsyaAllah bila kad sampai, orangnya pun sampailah nanti ke majlis.

Eskrim Wall



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...