PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Tuesday, May 21, 2013

Samarinda: Epilog Cinta Khirana


Assalamualaikum
Entry drama lagi.. hiiii

Kali ni untuk slot samarinda tv3 yang bakal bermula malam esok.Bermula 22 Mei 2013
Jam 10 Malam
Setiap hari Selasa, Rabu, Khamis
Pelakon Tasha Shila, Nazim Othman, Alif Aziz
Adaptasi dari novel "Mencari Jalan ke Syurga" terbitan Kaki Novel

Sinopsis dari novel:

Satu kemalangan tragis telah meragut semua yang Khirana miliki; memorinya dan juga insan tercinta. Setelah dua tahun koma, dia bangkit semula lalu bertatih untuk memulakan hidup baharu dan berubah menjadi insan yang berbeza.

Namun, kemunculan Shahrul Azwan telah memaksa Khirana berhadapan dengan dosa semalamnya. Kebencian dan dendam kesumat lelaki itu membuatkan Khirana berjuang untuk mengembalikan semula ingatannya. Bayangan hitam mula menghantui diri dan cuba untuk menyesatkan laluannya. Dugaan yang datang bertimpa-timpa hampir melemahkan imannya.

Di mata Shahrul Azwan, Khirana adalah seorang perempuan jalang yang telah menghancurkan maruah keluarganya. Hutang nyawa mesti dibalas dengan nyawa! Namun dia buntu apabila setiap kali menyakiti wanita itu, hatinya turut sama terluka. Keperibadian Khirana telah meruntuhkan tembok kebencian di dalam dirinya. Bila hati sudah tertawan, dia terpaksa memilih di antara keluarga dan cintanya. Walau jalan mana yang dipilih, kesudahannya pasti menuntut satu jiwa sebagai pertaruhan.

EHSAN : Kaki Novel

Wasalam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...