PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Wednesday, May 29, 2013

Laman Sosial Bermasalah


Assalamualaikum
entry sedih arini..
Baru dua hari buka akaun fb baru, dah masalah bagai..
Baru semangat buat fanpage konon-kononya, dah jadi cenggini.


agak-agak syeeda dah ada buat salah besar tak? huhuuu
Hilang mood sekejap. 
Nak tulis entry pun enggak larat sudah..

Siap suruh letak no. telefon untuk dia hantar code. Alih-alih sampai hari ni tak dapat mesej untuk code tu pun.. Dah macam pungguk rindukan bulan pula jadinya.Hahaha...
Korang ada tips cemana nak recover problem ni tak. Dah macam-macam try tapi supo tu jugak..
Help me.. =(

Wasalam

2 comments:

Mya said...

eh kenapa jd cemtu? tak try mintak code lagi? hopefully boleh selesai nanti:)

Syeeda said...

tak tahu la Mya. Dah send 4 kali code tp still xdapat msg lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...