PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Sunday, April 3, 2011

UNTUK YANG BERKENAAN...

Aik ini pun kanak-kanak juga...alamak terkantoi sudah...
Dah terlajat korang menyimpang masuk dalam entry ni, apa kata korang layan jela gambar-gambar kat bawah tu..

Pening juga nak buat entry apa malam-malam ni... last2 teringat pula kat si comel anak-anak kecil kita tu.. makannya bukan lagi kuat memilih...kadang-kadang dah penat si ibu cari jalan nak paksa anak-anak makan...
 gambar2 kat bawah contoh penyediaan makanan yang mungkin lepas ni boleh dipraktikkan untuk si kecik...

haha kartun totoro...

haha sapa xsuka makan buah-buahan???

alahai cute nya dia...

wah sedapnya...(*_^)

tada...dah siap...sayang pulak nak makan...

Haha so try la decorate makanan ..harap2 si kecik mau la makan ya...

4 comments:

asha kina egina said...

sy yg besar ni pon nk mkn mknn yg cute2 mcm tu jgk...bru da selera......hehe....sedap2...sesuai utk knk2....

Nur Syahida said...

nah amek la cik kinah

nabihancakap said...

hehehe!! ada baby nnti nk masak comel2 cam ni la.. hahaha berangan.

Nur Syahida said...

insyaAllah.. tapi mummy dia kena rajin wat la..hii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...