PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Friday, April 8, 2011

TAK HABIS LAGI...


 Kejap masa berlalu kan... rupanya lagi 3 minggu sebelum kelas semester ni tamat. Tapi belum tamat lagi.. exam final sedang menanti di penghujung semester ni...


Minggu depan masanya nak susun atur jadual untuk kelas semester hadapan..uish minggu yg memenatkan tu.. tapi itu semua ujian kan..??  minggu depan jugak last assigment yang nak kena antar.. harap selesai semuanya sebelum melangkah ke dewan peperiksaan pulak..alamak berdebar-debar pulak nak exam kan...

Target semester ni biarlah dapat result yang elok.. nak balik mintak restu mak ayah kat kampung. Lama dah tak balik kampung.. mintak ampun mak ayah.
Moh la kita start study.. start wat nota & kumpul soalan2 lepas, insyaAllah kita boleh!! Jangan kusutkan fikiran kita, banyak doa semoga diperkuatkan daya ingatan dan kefahaman kita untuk menghadapi peperiksaan yang bakal tiba ni.. AMIN.

Subjek2 aku semester ni..semua ni nak kena mentelaah dlm masa sebulan ni..
*Latihan & Pengembangan
*Pengurusan Sumber Manusia Dari Perspektif Islam
*Business Report Writing
*Aplikasi Komputer Dalam Pengurusan
*Perakaunan Perniagaan
*Pampasan
*Kenegaraan




8 comments:

mykhalis said...

teringat masa belajar kat UTM dulu2.. ishh,,dah lama tak dengar pasal student life nie


Blog terbaik

Berdosakah menonton menculik Miyabi

Ada apa dengan dara

khalis datang ziarah di sini

Nur Syahida said...

hii bpenat blajor tp berbaloi...kenangan yg xdpt dilupakan bila dh kerja t..kan kan

DaRk ViRusZ said...

erk..next week ke add drop?adoi..

Nur Syahida said...

yup minggu depan...adoi minggu yg mmenatkan..sem bapa dah

Firdaus Kasim said...

mmg masa cpt berlalu awk.. rasa mcm semalam je sy baru habis graduate kt poli

Entri paling hot :
Tanam bayi hidup-hidup!"

MamaIeta said...

Rindu pulak waktu ambil exam dulu waktu belajar di kolej. dah 10 tahun berlalu.... eeemmm

Nur Syahida said...

doakan sy na exm final ni...huhu xdpt capai g target first class..hihi

DaRk ViRusZ said...

sem 4 bru..huhu..jap lg pkol 8 add drop..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...