PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Tuesday, March 29, 2011

KAMERA vs PENSIL

Sekarang orang obses dengan kamera..yela boleh capture macam2 gambar dalam masa bape saat ja kan..
Pensil pulak peranan dia lukis benda yang kita lihat..ambil masa yang lama jugak bergantung pada imej..tapi dia tetap penting jugak kan, time exam korang cari dia jugak hii...Ehh korang tengok la perlawanan si KAMERA dengan si PENSIL ni ya...













Amacam?? Sapa yang menang..KAMERA ka PENSIL...
Kita bagi seri jela takut diorang gaduh pulak nanti..hope korang enjoy dengan pic2 kat atas ni...

*PHOTO SOURCE from funzug
tQ




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...