PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Sunday, March 27, 2011

JOM MAIN GAME MATA

Asyik membaca blog orang ja korang ni...sekali sekala meh kita main game untuk mata..korang tak payah baca apa pin..hanya tengok dengan mata ja..betul!!
Jom try..

Apa yang korang nampak kat gambar ni...

ai tak kan dah pening kot..dia gerak-gerak kan kan...
tengok yg ni pulak..
eh he angin tak da ribut pun tak da..macam mana boleh beralun-alun ni...(*_^)


alamak berpusing-pusing pulak..

macam bantal pulak..dah la pening kan kan...ni garisan lurus ja..

eh gambar apa ni..korang try la jawab...hii

ni pula gambar apa..??? tengok la betol2 na...

ni pulak ada macam2 gambaq terselit..korang try la teliti na..hii

ni pulak satu lukisan ...apa menariknya lukisan ni ek??hihi


alamak pening la wei...(*_*)

korang try kira berapa ekor panda dalam gambaq ni..hiii


binatang apakah ini...????

apa yang korang nampak dalam gambar ni....

yang ni maybe korang dah familiar kan.. bape kaki gajah ni..??


ish gambar kapal je aku tengok..cuba tengok betul2...

huh rasa dah la tu...lama-lama t korang pening pula..hihi sori la menyeksa mata korang..ini la org panggil ILUSI OPTIK..pe pon hope enjoy la ye..TQ

*gambar sumbangan internet kesayangan..tQ* 




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...