PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Friday, March 4, 2011

KAK ASSIGNMENT, ABANG MIDTERM, ADEK KUIZ

daH lama teman tak mengupdate blog ni.. sekarang dah masuk musim tiga bersaudara kat atas tu..
Semua assigment dah nak kena submit, midterm pula dah mula start minggu ni dan ada pula kuiz dalam kelas...
ni dia KAK ASSIGMENT kita

ADEK QUIZ pulak...

tu dia ABANG MIDTERM exam kita..


biasa la adat orang belajar kan..jangan sesekali kita mengeluh sebaliknya anggap ia sebagai satu cabaran untuk berjaya dan mendapat lebih banyak ilmu pengetahuan sebelum melangkah ke alam kerjaya.

Ini adalah satu bentuk latihan agar kita tak kekok bila kerja nanti..betul tak??
     Hidup ni mana ada yang mudah kan..so kita kena la usaha untuk capai, jangan malas tau...
          Apapun pasti nanti kiat akan rindu pada 3 bersaudara ni...

          Kak, abang, adik....
    Saya janji akan siapkan awak semua ya...
Doakan semua berjalan lancar ya..insyaAllah. Amin



KAK,ABANG, ADEK... semoga kalian sentiasa menyokong saya...




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...