ASSALAMUALAIKUM SEMUA. SENYUM-SENYUM SELALU

Monday, June 11, 2018

Pos Kad Raya - KAD RAYA GIVEAWAY 2018

Assalamualaikum
Salam 26 Ramadhan

Terima kasih pada semua yang sudi join giveaway Syeeda yang tak seberapa ni. Nanti lapang-lapang Syeeda blogwalking ok. Biasalah nak dekat raya ni sibuk sikit sebab raya kali nie special sikit.


Tapi dalam kita sibuk buat persiapan raya jangan lupa perbanyakkan ibadat kita di hujung2 Ramadhan ni ok. Sedih nak tinggal Ramadhan.

InsyaAllah Syeeda akan pos kad raya utk semua yg dh hantar details kat email Syeeda secepat yang mungkin. Bagi 5 penyertaan bertuah akan dapat kad raya special Syeeda.

Bagi yang belum email nama dan alamat, email cepat-cepat taw kat nursyeda89@gmail.com

Kad raya pun dah makin kurang dekat kedai-kedai. Tak tahu la kalau di tempat lain.

Di kesempatan ini, Syeeda ingin mohon ampun dan maaf andai ada salah dan silap Syeeda.

Selamat pulang ke kampung halaman dan berhati-hati di jalan raya.

Terima kasih semua.

3 comments:

ayunie ramli said...

selamat hari rayaa. mek tahun ni guna yg ekad je

Anonymous said...

Terima kasih Sheeda..kita dah dapat dah kad raya awak ni. Cantik terima kasih ye

Amelza Kamel said...

Tq dear!! Dah dapat kad raya ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...