PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Monday, March 23, 2015

CERPEN : Jom Baca & Komen

ASSALAMUALAIKUM

Baru ada kesempatan nak menaip entry tengahari ni.. Walaupun cuti satu hari kelmarin tapi still tak sempat nak mengadap blog. Banyak aktiviti yang dah di plan..

Syeeda ada post satu cerpen hasil nukilan Syeeda sendiri kat Penulisan2u menggunakan nama pena Syah Eida.. Dah berkurun lamanya. Dan Alhamdulillah dapat komen yang membina.. Ni yang buat lagi bersemangat nak mengarang nie..=)

Kali ni nak minta sahabat-sahabat blogger pulak baca dan komen. Boleh tak..hii

Tajuk : Jodoh Ramadhan
Klik SINI untuk baca


Semoga terhibur ya..



1 comment:

Aisya A. said...

dah baca dah. tapi rasa tak puas lah pulak sebab pendek sgt.. er, dah nama pun cerita pendek kan. hikhik. teruskan berkarya ye! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...