PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Wednesday, January 28, 2015

Keyword Yang DICARI-CARI

ASSALAMUALAIKUM

Lama pula rasanya tak mencoret apa-apa dekat blog ni. Entry pertama tahun 2015 kot.. Hehe Sebenarnya idea nak menulis tu banyak tapi disebabkan lappy dah rosak susah sikit nak menaip. Duit kat Nuffnang habis dah Syeeda keluarkan haritu. Earning pun masih 000 gitu. Yela dah lama tak menaip ye sapa nak terjah blog kan..


Tadi sempat juga tengok keyword yang dicari-cari.. Ni minggu lepas punya. Dua daripada keyword yang dicari memang Syeeda pernah tulis entry kat sini.

Wallpaper macam berpusing - Syeeda taktau sangatlah sebab tak pakar dalam bab-bab ni..hehe

D' seafood paradise teluk tempoyak - boleh tak tahu tempat makan yang best Syeeda pernah pi..hehehe Bagi sapa yang belum pernah pi, kena pi ok. Masuk ikut jalan nak pi Muzium Perang Batu Maung ja.. 

Eyla Hima blog - Ya eyla ni seorang penulis novel. Tapi taktahu pulak blog dia.. sebab Syeeda pun baru google tadi..

uum pengurusan sumber manusia - keyword ni membuatkan rasa rindu kat uum kembali.. Jeng jeng jeng. Syeeda student kos pengurusan sumber manusia (bhrm) kat uum dulu. Nanti ada masa kita sembang pasal kos bhrm kat uum ni ok..

p/s : Suasana petang yang membuai-buai mata.. zzzzz



2 comments:

Nur Inani said...

kalau petang petang gini memang rasa mau lena. heheh

Khai♥Rin : anies said...

wallpaper mcm berpusing2? menarik tu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...