PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Thursday, January 29, 2015

Fenomena Aiskrim Pasu

ASSALAMUALAIKUM

Hai panas-panas cenggini sedapnya kalau dapat pekena aiskrim. Dapat membasahkan tekak dah tengah kering kontang ni kan. 

Dah pulak ramai yang post kat facebook gambar aiskrim pasu. Mula tengok apalah diorang ni makan pasir, dalam hati fikir mungkin action ja kot.. Rupanya aiskrim.. Mana cek taw..huhu La ni cek taw cek taw dah..

Nampak sedap terus..hihi 


Sekali tengok macam pokok biasa yang ditaman dalam pasu bertanah kan..

Area Penang mana nak dapat aiskrim ni ye.. teringin pulak nak try.


7 comments:

Haffizul Iskandar said...

Ish, aiskrim pasu yer..baru 1st time dengar. Erks.

Nur Inani said...

merata rata pasal eskrem ni sekarang

Syeeda said...
This comment has been removed by the author.
Syeeda said...

nmpk cam sedap kn..

Syeeda said...

Haah femes kn aiskrim ni..

Khai♥Rin : anies said...

sy dgr je mkn x lg ;-)

Ibrahim M.Pd.I said...

wah, itu es krim ya mbak, saya kire tadi tu pot bunga :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...