PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Thursday, October 9, 2014

Tudung Aidijuma

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah masih dapat melaksanakan tugas hari ini. Dah berapa hari tak update tak senang duduk dibuatnya. Nak jugak update walaupun takdak lappy dah sekarang. Terasa macam nak angkat lappy baru pun ado. Susahnya nak buat kerja bila tak ada lappy.

Ok balik pada cerita tudung AJ ni. Dua tiga hari lagi nak raya haritu, tangan ni dok gatai search tudung AJ. Sejak beli Tudung AJ yang PERTAMA kat Sunway Carnival Mall dulu sampai la tak beli-beli dah. Search punya search tudia punya cantik tudung AJ white label yang corak batik tu.. Pulun cari stok sebab kebanyakan dah habis. Tak kisah la mahal sikit janji dapat beli satu. Yela sebab dah jatuhcinta kan..huhu

Akhirnya dapat jugak. Petang raya pertama siap bank in duit. Dan akhirnya kelmarin selamat sampai kat tangan Syeeda. Puas hati sangat.. dan tangan ni semakin gatal nak search lagi tudung AJ konon nak wat collection. Sekarang dok cari yang oldseason kalau-kalau ada gtaw na.. 

cantik sangat..

#aidijumalover dah kiter sekarang. (^_*)

P/S : Terlepas AJ Pink Eiffel RedLabel.. Kalau di restock alangkah bahagianya...


5 comments:

Amy J said...

wah, lawa corak dia... tapi saya bukan peminat Aidijuma...

comellah kartun naik vespa kat bawah tu ^^

erna syazwana said...

Halemak cantik gila..

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Memang sangat cantik tudung tu ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah peminat tegar ea?? yui ada satu ja..ekekek.

At-Tarmizi said...

Salam singgah...saya dah follow blog awak..harap sudi follow blog saya ya

http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...