PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Thursday, May 22, 2014

PIZZA lagi...

ASSALAMUALAIKUM

Dah lama tak makan pizza. Nak ke pizza hut jarang le perginya. Seingat syeeda sekali ja p masa jamuan form 6 dulu..hii Bila tengok sahabat blogger yang buat pizza sendiri, terasa pulak nak mencuba. Padahal memang malas nak masak-masak ni..huhu

Roti beli yang segera sudah. Memang nampak sangat malasnya kan. Takpe next time kita try buat doh homemade pulak. Topping syeeda pakai sos pasta cendawan ADABI, sosej cheese, ayam, cendawan butang, cabai benggala, bawang besar dan keju mozzarella. 

inilah hasilnya..

Dua keping pizza licin dengan berjayanya..Hiii Nanti kita buat pizza topping lain pulok ye.. 

#PrayForMH370

2 comments:

Tihara said...

wahh menajdi la
buleh buka kedai pizza dah ni :)

nor_farihan said...

terus lapar tengok..dengan bnyak kejunya pulak huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...