PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Wednesday, April 9, 2014

Gelas Besar Food Court, Permatang Pauh

ASSALAMUALAIKUM

Sabtu lepas lepas siap beli barang dekat Aeon Big Seberang Jaya, kami singgah makan dekat food court Gelas Besar kat Permatang Pauh. Jarang-jarang sebenarnya balik ikut Permatang Pauh sebab selalunya balik ikut Sungai Dua je.




Malangnya tak order air gelas besar pun, sekadar ambik yang saiz L saja.. Syeeda order jus epal asam boi. Terbaiklah sodap tapi pic nyer tak ada sebab makan cepat-cepat sebab dah nak maghrib masa tu dan nak hujan pulak. 


pilih..pilih saiz mana hangpa nak.. ini le jus epal asam boi tu
terbaikk..

Makan pula kami ambik chicken chop, bihun hailam, dan yee mee sizzling. Ok la habis jugak melantak..hii licin pinggan. Pelbagai jenis menu makanan ada kat sini. Pilih je nak makan apa.. dan tak sempat juga nak snap gambar ye..huhu

Peta untuk ke Gelas Besar Food Court

Untuk makluman lanju bolehlah ke FB Gelas Besar


4 comments:

nor_farihan said...

macam menarik je...nak g lah nanti hehe :)

Bahrain said...

Kalau minuman sedap pasti akan berkunjung lagi.

ros_reeza said...

wah menarik ni. tapi jauhlah pulak. hihi

Nanie said...

Best2... balik Penang nanti nak pg la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...