PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Wednesday, January 15, 2014

Petua Untuk Kurus

ASSALAMUALAIKUM

Salam Maulidur Rasul.

Mahu kurus? Nak kena buat apa? Diet? Senaman? 
Sebenarnya tak adalah petua yang saya nak share pun. Nak kurus sekarang ni dah ada pelbagai alternatif kan. Tapi bagi yang nak kurus secara semulajadi eloklah buat rujukan di blog kevinzahri. Kat sana yang ada pelbagai tips dalam usaha kita untuk menguruskan berat badan.

Dan saya sangat suka baca Success Stories nya. Dalam ss tu diceritakan pengalan individu-individu dalam usaha mereka menurunkan berat badan. Bagaimana mereka diet, senaman yang mereka amalkan dan macam-macam lagi. 

Dan ada juga e-book yang disediakan dalam membantu korang untuk menurunkan berat badan. Selepas membaca pelbagai ss diorang, satu perkara yang saya pelajari dalam usaha menguruskan badan ialah DISIPLIN. 

1 comment:

adyna said...

Nk kurus gak , TP dkt part tertentu je ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...