PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Thursday, July 18, 2013

Stokin Candy Crush Saga


Assalamualaikum

9 Ramadhan 1434H.

Sapa men game Cnady Crush Saga angkat mouse.Haha.. Syeeda pun dah terjebak dengan game ni. Ok la game dia tak kena taman pokok bagai lepas tu kalau tak kutip habis mati. Memang menguji kesabaran la. Dulu masa mula men game ceklat ni best la juga, tapi bila dah lama-lama bosan la pulak tapi still layannn. 


Tadi tengah khusyuk men game ceklat ni, tertengok la diorang iklan jual stokin candy crush saga. Hamboi, siap ada stokin. Sapa nak beli silalah. Haha. Takut tak terpakai ja, stokin yang ada pun berlungguk dalam almari. Kalau buat pakai time tidur ok lah kot..




2 comments:

ros_reeza said...

demam candy crush.. hihihi.. cantik jugak .

Syeeda said...

kalau bg dekat anak-anak ni suka la deme..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...