PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Wednesday, June 26, 2013

UPDATE : SIMPLE GIVEAWAY BY SYEEDA SANIEY Dilanjutkan.

Assalamualaikum


Alhamdulillah walaupun tak cecah 100 orang yang join GA Syeeda. Syeeda tetap teruskan GA ni. Mungkin hadiah yang teramat simple kot.hihii Maap ye buat masa ini itu je yang termampu. InsyaAllah kalau ada rezeki lebih, kta buat Mega Giveaway pula. Boleh invite sponser ye idak.. =)

Syeeda dah update sebenarnya peserta-peserta GA, tapi tetiba laptop terpadam dan bila buka balik semua lost. Tudia nak kena isi balik. Itulah padahnya tak save dulu..huhu. 

Ok, Syeeda nak lanjutkan due date GA ni, tarikh barunya sehingga 29/06/2013 jam 11.59 malam. InsyaAllah pagi Ahad tu Syeeda akan terus umum pemenang ok. Ajak le reramai meriahkan GA ni tau..

Wasalam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...