PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Tuesday, March 19, 2013

Tudia Novel Baru


Assalamualaikum.
Wah-wah duit gaji belum masuk, tapi bolehlah review dulu novel terbaru yang 
bakal/sudah berada di pasaran.
Boleh le buat perancangan yg mana satu nak dibelinye.

*ALAF 21


Kuingin Cintamu
oleh Haiza Najwa
RM 22.00

Dia Hanya Untukku
oleh Rozita Abd. Wahab
RM 23.00

Kopi Ladyku
Oleh Ainul Hazrah
RM 25.00

Cinta Hujan Panas
oleh Emma Maizura
RM 21.00




*KAKI NOVEL
PCBS2GK2cheese2


Giler Kau?
oleh Dyadila
RM 38.00


Cheese
Oleh Cik Qwerty
RM19.00

Pelangi Cinta Buat Suami
oleh  Acik Lana
RM 30.00

*KARYA SENI

Cinta Bersaiz XXLLelaki Eksklusif


  

Lelaki Eksklusif
oleh Wan Awliya Rayqal
RM 18.00

Cinta Bersaiz XXL
oleh Aliesha Kirana
RM 19.00


*PENULISAN 2U
Kau Yang Pertama Dan TerakhirI'm Mrs. Kertu


I’m Mrs. Kertu
oleh Danisyarahmat
RM 19.00

Kau Yang Pertama dan Terakhir
Oleh Qaseh Farina
RM 23.00

*BUKU PRIMA




3 Hati
Oleh Liza Nur, Nurul Syahida, Zara Amani
RM 27.90

Alamak! Lagi-Lagi Dia
Oleh Mazni Aznita
RM 27.90

Isteriku Romantik
Oleh Azalea Eshal
RM 18.90

Kata Tak Rindu
Oleh Siti Nur Dhuha
RM 27.90




CREDIT TO:
Alaf 21, Kaki Novel, Penulisan2u, Karya Seni, Buku Prima 


Haa tudia banyaknya novel baru. Itu belum tambah dengan yang syeeda tak mention dekat sini.
Pepandai le korang terjah.
Dah ada yang berkenan di hati? Apalagi moh beli online atau terus ke kedai buku berdekatan
hii
Dan kalau nak tau sinopsisnya, sila layari laman web
okep, tu saja untuk kali nie.


P/S: Makan pagi, makan tengahari, makan petang, makan malam?

Wasalam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...