PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Saturday, February 16, 2013

Homemade Pizza & Cheese Cake


Assalamualaikum
selamat berhujung minggu

wah penat jugak memasak dua resepi dalam 1 malam.. 
mana la pernah masak sangat, memang la penat..hii
so sempena semua masih berhujung minggu dekat rumah, kami pun buat la resepi yang orang kata jarang-jarang la nak makan ni. Yela tiap hari melantak nasi ja.

Bahan-bahan semua dah siap beli, memang kena buat jugak sebab masing-masing bebudak 3 orang orang kat rumah ni dah nak balik tempat belajaq depa masing-masing dah.
  
Mula-mula bakar pizza, sambil-sambil tu buat cheese kek. Pizza ni kali pertama la nak try nyer..
cheese kek ni dah kali kedua dah pun..

 Ni rupe nya sebelum di bakor

Bila dah siap , ni lah rupenya...

Gambar cheese cake nya tak sempat nak ngambil..hiii

Jom makan dulu.

wasalam


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...