PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Saturday, January 26, 2013

Hasil Tanaman Bonda


Assalamualaikum
selamat hari Sabtu

pagi tadi masak syeeda goreng char keow tiaw je 
yela asyik makan kat kedai je, sekali sekala try buat sendiri pulak


dah siap masak, tudia mak bawak mai masuk buah nangka hasil tanaman mak kat belakan rumah.
Anak sulung la kiranya, baru pertama kali berbuah. Tapi tak tahu lagi rasa dia..

Isi ok, kuning dan besar. Rasa dia pulak, fuh memang menjadi hasil tanaman mak.
Manis, dah nama un nangka madu..hii


Ha ni lah dia hasil tanaman mak, Nangka madu.

Ok setakat tu dulu buat petang ni.

Wasalam


2 comments:

lynndamya said...

salam, hai first time singgah sini dan follow, btw mmg nmpk sedap char kuy teow dan nangka tu, pandai mak tanam, hehe :D

Nur Syahida said...

wslm.. tq lynndamya.. mak syeeda memang suka menanam.. hii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...