PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Monday, April 9, 2012

SENARAI PESERTA GA SUKA-SUKA

Assalamualaikum
syeeda minta maaf sangat2 sebab lambat update pasal GA
kesibukan melebihi kesenangan..hiii
bagi yg perasan tarikh tutup tu 2011, sebenarnya 2012. maaf ya kesilapan teknikal

ok kat bawah ni list peserta yg join GA syeeda.
Bagi yg tak ada namanya, sila tinggalkan komen erk..

CHECKED:
4. eyvon
5. celine
18. aisyah
19. nunu
20. hanini
22. fiQra
24. nida
25. mas
29. syakila
30. sarah
33. ogy
35. lelord
36. deeyana
38. lovelicious
39. mek ya
40. kylelina
41. kakngah
42. zalina
43. akmafaizal
44. fiezahkecik
45. segalanyer kuterima
46. kaklong
47. nad (xde link)
48. ayuselalu
49. ummi_norseha
50. belogsj
51. fieda
52. Cahaya Khaseh
53. sesuciembunpagi
54. syakirah
55. lin
56. analyana
57. noorulaz
58. mrs. bullat
59. queenpink
60. gadis pekan
61. khairunnisa
62. nursyafinaz
63. farrahmawan
64. cek pipah
65. aein shitobi
66. sakinahkamarudin
67. Nur anisah (link not found)
68. ina_norlina
69. jijie lah
70. darling ninie
71. mohd izad
72. ummi iman
73. seputihsalju
74. nurul afiqah
75. iqawangi
76. amna 


maaf di atas kelewatan syeeda update. 
sila check nama korang dan kalau ada sebarang kesilapan sila tinggalkan komen di bawah entry ni ya.
syeeda akan umumkan pemenang

ok mata dah ngantok ni...syeeda akn umumkan selewatnya Rabu ni,
ok wasalam

2 comments:

AMNA said...

57 tu link lama saya.. --> akubencihacker.blogspot.com

76 tu link baru saya -- > http://cerita-amna.blogspot.com/2012/01/giveaway-suka-suka.html

NOOR FATIN said...

nama saya ada tau :) thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...