PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Sunday, September 25, 2011

Berunding Dengan Diri Sendiri

Norman & Memey dah selamat kawen..syeeda bila lagi..huhu alahai sapa nak ni..haha
Pagi tadi mula kelas kol 12.30tghri..kelas NEGOTIATION a.k.a. PERUNDINGAN.. dah amek pown kos Human Resource Management, so kena la blajaq benda2 nie kan..huhu

Cik Lah a.k.a. lecturer pown memulakan ceramahnya, arini topik satu pengenalan..
Ingat berunding tu kena dengan orang lain, rupanya dengan diri sendiri pown dikira berunding??? ahak camna tu??

maka....
Cik Lah pown terangkan..
Kalau kita nak ..... contoh la nie, hiii kalau nak beli makanan tengahari korang ada 2 pilihan, Nasi putih atau Bihun sup??? haaa fikir punya fikir, last2 korang pilih bihun sup dgn sebab2 yg munasabah korang tu..haha

So, itulah PERUNDINGAN ...

P/S : no idea to write laaa..huhu

2 comments:

May Maisarah said...

Kalo macam tu nampaknye tiap2 hari kot kite duk buat perundingan dgn diri sendiri kan...hihi. =))

fisa othman said...

fisa suka berunding dgn diri sendiri...hehehe terasa puas hati kalau dapat conclusion..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...