PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Saturday, July 23, 2011

Homemade Burger...

Hii lama sudah tak update blog ni..windu sesangat la.. banyak benda nak kongsi tapi wat malam ni syeeda nak kongsi pasal burger buatan chef syeeda (cewah, angin perasan dah mai..)..only available kay umah ja..tak terjual kat mana2 kedai abg burger..

walaupun korang x dapat makan, tengok pic jadi la yer..hii JOM TERJAH my homemade burger..



 pic atas ni, yg warna putih tu coslow syeeda pakai kobis ja..xsuka carrot sebenaqnya..pakai mayonis sket gaul ja..senang jor


haha..yg warna kuning tu telor goreng + lada hitam ja..konon2 nak wat cam burger baby egg haha tapi memandangkan telur ayam xcukup, so ni jimat sket pakai sebijik ja cukup untuk 2 biji burger

haa yg ni nak siap dah..siap letak sos lagi..

dah siap!!! walaupun nampak simple tapi tu jgk rezeki kan..syukur dapat jugak pekena burger malam tu..
Alhamdulillah kenyang.







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...