PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Monday, June 20, 2011

Selamat Tinggai..

Beberapa jam lagi nak tinggalkan Sintok ni..maknanya pas ni xdapat la online memanjang..huhu
balik umah ni nak kena kerja jadi tukang jahit sambilan..haha (2 pasang baju syeeda nak try siapkan..) yela alang2 dah blajaq mnjahit tu elok lah kita aplikasikan tak gitu Kak Bedah..haha

Wat sahabat2 blogger smua, pas ni syeeda tenggelam jap ya..kat umah xda broadband laa dah potong..InsyaAllah bulan 9 ni syeeda timbul balik..hii tapi kalau online pon 2 3 kali jela kot ..

alahai cam nak nangis la plak..haha
Sedih nak tinggalkan UUM ni.. pagi ni plak hujan so lagi la sedih..huhu
Tamat sudah intersesi, so kena la balik..kalau xnak balik tambah RM+++ la..

Apapun walaupun sedih, perasaan nak balik kampung tu membuak2 dah ni..rindu mak ayah, adik2 n myhero2 (kucing daa..haha)

ok lah sem depan jumpa lagi ya UUM..hari ni pulak result dah leh check..huahua takutnya




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...