PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Monday, June 20, 2011

Menu Pilihan Sarapan Pagi

Selamat pagi, dah bangun ke blom sahabat2 ni..hii ada yg masih diulit mimpi nampak..kalau ada breakfast dpn mata sure melompat bangun tu..haha hari ni syeeda bangun awal la jugak sebab feeling nak balik tu..jap g pas zohor insyaAllah syeeda nak berangkat pulang ke kampung.. dah habis intersesi semalam exam.. rumate pun dah balik semalam..mmbe2 rmai dah kelik.
so slmt tinggal UUM, kita jumpa next sem pas raya ni

pepagi ni lapo la plak..pe kata kita ushar menu sarapan, tengok pon jadi la sementara nak beli makanan kat cafe jap g..hii

wow NASI LEMAK!!

BIHUN GORENG pown ada
cakap je nak bihun goreng pe..singapore, tomyam,biasa??haha

ROTI CANAI tu..yummy

KUIH MUIH...

karipap, karipap pusing, donut, kuih pelita, kuih koci, lepat pisang, cucur udang, cekodok, goreng pisang, dan seangkatan dengannya la..(manyak tol)

lupa..NASI GORENG jugak


lain2 menu:
mee goreng mamak (favourite chek tu..), keow tiew goreng, bubur nasi...
LAIN2 MENU JOM CONTENG KAT RUANGAN KOMEN

*kalau minuman pulak sure...

TEH TARIK..

Lain2:
jus buah, susu, kopi, teh...kan kan..

ok syeeda pown dah lapaq ni..(kes tengok gambaq kat atas tu la..)
wokey la korang makan jgn lupakan syeeda taw..hii

TQ

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...