PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Thursday, May 12, 2011

Pencarian Blog Kemas, Cantik, dan Berinformasi BY QISZANA


Haa apa intai-intai tu?? nak join la tu kan kan..hii

Kat sini ada 3 kategori blog yang CIK QISZANA kita nak cari..

Blog Kemas
Blog Cantik
Blog Informasi

Blog syeda ni sesuai masuk kategori mana ya?? Maklumlah syeda baru ja berjinak-jinak tak sampai setahun dalam dunia blogging ni.. memang tak layak jika nak bandingkan dengan blogger lain..hii 

Walau apapun syeda sahut juga cabaran ni..sebagai hiburan hati..yang penting kita HAPPY.. hii

So, syeda ingat nak join blog kemas & cantik (walaupun tak cntik) hiii.. 

3 comments:

Cempaka Kuning said...

As Salam.

Sis nak ajak join ga ni n mention Cempaka kuning as referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/adyshariz-lucky-draw.html

Nur Syahida said...

insyaAllah t sy tgk..mood exam skg..hii

Cute MuM said...

Salam Kenal..
Cute Mum datang dari blog Qiszana..
Jemputlah ke blog Cute Mum pula.. :)
http://mamiuyun.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...