PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Tuesday, April 26, 2011

CONTEST: BAGI TAJUK LIRIK LAGU

Borink menantikan exam tiba (bukannya nak baca buku...hiii) & saja blogwalking tadi...tiba-tiba jumpa la contest yang cik afrina buat ni.. macam best ja, so saya pown join.. jom la ramai2 kita bagi nama kat baby baru cik afrina ni..hiii


hati ini sedang berbicara ,
tentang dirimu dan perasaan ini ,
adakah cinta itu akan berulang kembali ,
atau hanya kenangan di hati ini .

hari hari ku kini bagai tiada erti ,
bagai ada sesuatu yang akan terjadi ,
ku tak mengerti apa rasa ini ,
yang ku pasti cinta ini sudah mati .

apakah sebenarnya yang telah berlaku ,
diantara aku dan dirimu ,
bagai tiada kisah diantara kita ,
yang ada hanyalah kenangan yang terlupa .

aku benci saat ini ,
ketika melihat kau bahagia disana ,
seperti tiada apa yang telah terjadi ,
sedangkan aku luka disini .

andai kau bahagia disana ,
maafkan aku kerna terpaksa berkata ,
disini aku menderita ,
kerna aku masih tak bisa melupakan janji kita .

tuhan beri tahu diri ini ,
agar dapat bisa melupakan dia ,
yang pernah hadir dan kini telah pergi ,
insan yang pernah melukakan sekeping hati ini .


Erm nak letak tajuk apa ya... pikir punya pikir last2 saya letak tajuk ni laaa...

"AKHIR CINTA KITA"

TQ..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...