ASSALAMUALAIKUM SEMUA. SENYUM-SENYUM SELALU

Thursday, June 27, 2019

Maju ke Hadapan


Assalamualaikum

Lama sunggut Syeeda tak blogging. Last pun bulan Januari lepas. Konon-konon azam tahun baru nak stay blogging tapi hampeh, bila dah mai penyakit malas tu semua benda tak jadi kami. So, hati kena kental, barulah semua yang dirancang tu terlaksana.

Di kesempatan ini, tak terlewat rasanya Syeeda nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Mohon maaf andai ada tersilap bicara. Maaf na tahun ni tak sempat nak buat giveaway kad raya. Lagipun stok kad raya kat pasaran dah makin kurang. Tapi insyaAllah ada rezeki kita usahakan buat giveaway lain pulak ok.

pinjam kat Cik Google

Alhamdulillah dah 8 tahun lebih dalam dunia blog ni, sayang la kalau tak teruskan. Umur pun dah masuk tiga siri ni haha. Rindunya zaman masa belajar, zaman kanak-kanak dulu..tak kena fikir banyak benda kan. Tapi setiap manusia tu akan makin meningkat umur, dan maju ke hadapan. Akan ada perubahan dalam hidup. Takkan kita nak selamanya hidup sebagai kanak-kanak kan hii Tak apa setiap daripada kita akan melalui fasa-fasa kehidupan tu.

Ok lah, insyaAllah ada kelapangan kita update lagi. 

Selamat Malam



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...