PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Thursday, September 4, 2014

CABARAN 30 HARI : Hari 4 : Buku Kegemaran Anda

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah sempat lagi untuk menulis untuk #Cabaran30hari untuk hari keempat sebabnya dah terlepas kereta api ni..hii Balik rumah nanti dah tak boleh nak online ke laptop. Laptop masih dalam klinik ni tak dapat nak update entry..

Buku kegemaran Syeeda? 

Sejak masuk sekolah asrama tingkatan 1, minat membaca NOVEL mula dibajai..hii biasalah zaman  remaja kan =) Sangat obses dengan novel masa tu.. Paling ingat bila tuan punya buku terpaksa lekat satu kertas di mukasurat depan buku dan tulis nama peminjam.. ala-ala perpustakaan gitu..hehe Yang bestnya nama peminjam berderet-deret mengalahkan buku-buku kat perpustakaan lagi..


Sejak dari tu mula la beli sebuah novel dan melarat sampai novel ke berapa tak tahu la.. Sekrang dah hadkan belian novel tu. Tak muat almari dah..hii Dan sekarang dah mula beli buku-buku ilmiah pula.. macam motivasi, keagamaan dan sebagainya..

tamat entry untuk #hari4

#cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari



8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

akak pun suka baca novel jugak... tapi sejak ada si kecik ni, novel bila time enjut buaian dia jer bila dia tidur...

Anizz Annisa said...

wahhh banyaknyee novell.... jelezzz...huhuhu

Siti Rohaida Yusof said...

uitt..banyak nya

jejarimawarmerah said...

banyaknya novel..

meh singgah page kami :)

http://jejarimawarmerah.blogspot.com/2014/09/cabaran30hari-hari-keempat.html

salam kenal

Mama Myja said...

Wow banyaknyer.. hehhe
Jemput singgah blog mamamyja pula yer..

www.mamamyja.com

Norhasniza Khalid said...

hamboi... banyaknya, pinjam satu bole..

alia azman said...

makkk aiii..banyak nyaa novel..hahahaha...kalau jual balik..kaya nih..hahaha

singgah saya balik yeaa..

alia azman said...

makkk aiii..banyak nyaa novel..hahahaha...kalau jual balik..kaya nih..hahaha

singgah saya balik yeaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...