PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Sunday, July 29, 2012

Kenapa Profil Blog Jadi Macam Ni??


Assalamualaikum
salam Ramadhan semua

dah lama tak buka blog ni
dah bersarang pun
2 3 hari ni baqu syeeda dok buka
tapi ada lain pulak masalahnya...
=(
 apesal bila syeeda nak follow blog lain dia jadi camni
nama tak dak, pic profile pun tak dak.. 
nak kena letak ubat apa pulak ni.. 
ada sape2 leh tolong syeeda?
 dah tekan sana sini, tak jugak menjadi..

p/s: kejapnya masa berlalu, esok dah Isnin.. malasnya nak g keja..huhu

wasalam

4 comments:

hadifar-fyda said...

sama la dgn saya...nak follow blog lain asyik kuar tang tu la....apasal ek...

Maria Menado~ said...

sama jugak. jangan risau... follow sampai habes.. then, tengok esok macam mana. hehe. saya pernah jadi, bila esok kat dashboard dah kua... :)

Nur Syahida said...

alhamdulillah dak ok

Nur Syahida said...

terima kasih semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...