PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Thursday, June 21, 2012

Setiap Pertemuan Pasti Ada Perpisahan

Assalamualaikum

dah lama Syeeda membiarkan blog ni bersarang. 
Sekarang ni bleh la kemas2 balik sayangs Syeeda ni. Siap cat baru lagi..hii

Hari ni exam Pengurusan Prestasi Pekerja.
Soklan yang agak mencabar jugak. Mana taknya satu soklan 2 ada yg 20 markah.
Aduhai naik kebas tangan dok menggoreng.
Apapun dah buat yang terbaik, kita doa moga2 dapat result yg ok tau.

Tinggal 1 je lagi paper Pengurusan Perubahan 26hb ni.
Lepas tu masing-masing akan bawa haluan masing2 dengan persediaan untuk praktikal 
pulak 4 bulan.
Sorang demi sorang kawan dah pun meninggalkan bumi Sintok
yg dah dihuni 3 tahun lamanya.

Entah bila dapat jumpa n bergelak ketawa lagi mcm dulu
Lepas ni masing2 dah sibok
Harap-harap kita dapat jumpa lagi erk pas ni
sedey la plak.. T_T

Apapun
SETIAP PERTEMUAN TU PASTI AKN TERJADI PERPISAHAN


Tabahkan hati dan teruskan berjuang di muka bumi
Allah s.w.t
ini.
wallahualam

Wasalam


2 comments:

i'm ezza haniza said...

alaaaa..sedihnya nak berpisah dengan rakan rakan..

Nur Syahida said...

sedih ..huhu masing2 dah jauh lepas ni..mesti rindu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...