PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Tuesday, September 20, 2011

GA : Saya nak Cream Caramel Puding dari Ourkizuna

syeeda join jugak

nak join??
klik banner taw

syeeda nak puding caremal nie sebab...................wat suspen pulak. hiii
sebab syeeda dah lama tak makan puding nie..last makan 5 tahun lepas kot masa tingkatan 4 atau 5 camtu la..
spesialnya kawan yg buat puding tu kawan lelaki. malu tol sebab syeeda pown xpandai buat..hiii memang sedap sampai ramai yg puji puding caramel dia sedap..cukup rasa haha

jadi dah lama xrasa, mengidam pulak nak makan puding caramel nie..tengok gambar pown dah terliur rasanya.

Ok sekian dulu..hii harap dapat merasa puding caramel ourkizura
(^_*)



3 comments:

Eera Shera said...

goodluck k

Rai said...

salam,

sori lambat terjah..thanks join GA ni ya..saya dah masukkan blog ni dalam promosi blog siri 6..daa

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Genk tak join Cuma menerjah je..

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.SAFIQ RAHIM COUPLE YANA SAMSUDIN
2.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...