PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Saturday, June 4, 2011

Kalau Saya dapat RM300

Saya join akak..


Sy join contest ni..tq wat kak CEMPAKAKUNING & BELLA.. kalau tak xtaw saya kewujudan contest ni

KALAU SAYA DAPAT RM300........

"Saya nak beli handphone baru kak..bukan nak tambah koleksi handphone@tujuk handphone baru, tapi handphone saya dah nazak sekarang walaupun body masih slim..hii

semester baru2 ni handphone kesayangan saya habis disaluti sos cair+manis..huhu sebulan lebih jugak dia melekit2 n berbau.. semut2 suka sangat ngan phone saya.. RESULTnya sekarang banyak function tak berguna

Sedihnya time mak col xdapat dengar suara merdu mak..huhu time emergency payah jugak..xdapat nak call n cakap.

 nak tukar baru xda duit..sengkek betol semester ni..nak mintak mak xsanggup la..nak keja?? memang cuti sem skrg tapi sebulan lagi terpaksa dok lam kampus lagi sebab ada intersesi huhu tu pon habis dekat RM400 dah bayaq yuran (terpaksa minta sedekah )..haha handphone murah pon jadi lah, asal saya dpt call mak...rindu taw

kalau ada lebih nak juga belanja adik2 makan..selama hidup 22 tahun kat dunia ni, xpernah belanja diorg mkn  spesial2..stakat rm5, rm10 pernah la..haha

PANJANG NYA CITE..  haha 
*saja nak kongsi cite+pengalaman ngn kwn2 sbgai ingtan jgn tercicah handphone korang dalam sos taw..hii
menag @ tak bukan kayu ukurnya..itu semua rezeki masing2 kan

TAG:

TQ

4 comments:

SafSafRaRa said...

alaa kesiannya dia.. xpe insyaallah kalau ada rezeki mesti dpt handphone.. lagi2 niat murni nak ckp ngan mak.. ke sebenarnya nak ckp ngn bf ni.. hehehe just kidding =P

Nur Syahida said...

eh mna da kak...mna da bf kak..(^_*)ank mnja kak..hii

Shazana Hanis said...

tq syida..tag nana..nanti nana join k :)

Nur Syahida said...

join la..mna taw rezeki nana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...