PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Sunday, June 5, 2011

DONUT SAYA TU!!!!

Hai semua..syeda bosan sebernarnya ni..tapi kan esok ada quiz statistik ni haha apsal ko ni bleh blogging lagi. (Eh blog alwez  in my heart taw..haha)

dah puas melompat2 kat blog sahabat2, sekarang nak kasi can korang melompat2 pulak..
syeda nak karang entry jap..

sebenaqnya dah lama nak wat entry pasal ni, tapi almaklumlah bz+handphone rosak(tercicah dalam sos bakaq2..huhu ) so tak leh nak wat sebab ada pic yg nak kongsikan sesama kasi korang jelez..hehe

Aritu kan.. syeda makan donut taw..sedappppppp (jelez tak haha)
bukan donut mak cik jah la.. donut mek cik Ann la..haha 
Dulu syeda gila ngan Dunkindonut tapi sekarang suka bigapple..jom la law lapaq klik ja kat link tu..haha

harga dia sebijik dalam RM2 lebih gak, tapi berbaloi sgt..kenyang tahap atas dari gila dah..huhu ni la beberapa donut yg syeda melahap tu..hii

sori gmbr blur sket.. sedap ni..

yg ni rasa coklat..erm yummy

yg ni apple..

ini lagi sedap...like like..cheese

nak makan?? jom ada sesapa nak belanja tak..hii tapi xleh mkn selalu la, kolestrol banyak ni..sekali sekala ok la kan kan..huhu

SELAMAT MENCUBA taw..
maap wat anda mengidam..hee

17 comments:

mA!sAra said...

cdapnye...nk ckit..:)

isyam mirah said...

perghh...mmg ttbe mngidam ..hoho..

esok nk g cr donut2 ni..hehehe

i'm ezza haniza said...

nak nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

syeeda said...

haha nak dah masuk perut pown donut2 tu haa..

mA!sAra said...

lma tk mkn..akk blanje blh?? hehheh..:)

nur syeeda said...

sedap tgk jela...kempunan dah

Nur Syahida said...

HAHA maisara la blnja akak..hii

sergeant keroro said...

lame tak makan big apple.

sedap kot. wuuuu T,T

Eera Shera said...

salam.kanak2 ribena dah follow.hee..isy..sdpnye donut tu..sy mau sy mau.. =p

Nur Syahida said...

nak ke..jom eera blnja na

suha said...

emmm yg coklat 2 buat perut sy berbunyi hehe (^_^)


syg,leh x nk komen sket?pe kata wat pop up window je..lg senang nk komen tau,xyah loading2 hehe..nnti cari kt setting-comment..itu pon kalo awk rase idea cik suha ni bernas la hehehe

pink so girl-lish kan?oh bile la cik suha nk jd girl haha

Nur Syahida said...

time kaseh ye..hii mmg nak wat tp bz ngn assignment sket skg..asyik lupa..dah buat..hii

Opah Kentang said...

adui sedapnyer donut :)

aida4eva said...

paling suka big apple!!!!

:D

http://aida4eva.blogspot.com

Nur Syahida said...

hii jom serbu big apple

Liza Razak said...

saya pon gila big apple jugak..sedap kan

Nur Syahida said...

sedap sgt liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...