PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Saturday, June 4, 2011

ACARA TERJAH BLOGGER HIJAU BEN ASHAARI selesai..

Fuhhh..

penat satu badan ni.. dari pukul 8 mlm tadi sampai pagi..syeda dok terjah blog2 hijau abg ben
tapi yang penting kita enjoy (macam penah dengar ja)

syukur selesai jugak, tapi rasanya ada jugak yg tak dapat masuk n komen sebab line tenet sat slow sat laju (merajuk tenet ni)
maap ya kengkawan

pe pon tujuan asal, nak dapat ramai kwn2 blogger..n bleh share maklumat2 kan..haha
wat semua yg follow n komen kat post 2, TERIMA KASEH banyak2, jasamu dikenang taw..

wat teman yg terpaksa terganggu dgn kilauan cahaya lampu laptop buruk ni, maaf kacau anda tidor..hii terlampau excited terjah

wat sesapa yg ada msj n coll maaf xslambat balas, tak sedar msj masuk..tu lah terlampau khusyuk terjah..huahua

nasib esok tak da kelas, kalau tak dah sah2 wat air liur basi esok

erm wat MR BEN kita..tq ya wat segmen ni..like 

k lah nak tidor ,jom teman g toilet jap...takut pulak (tu lah asyik menerjah ja..)

k night (dah pagi daaa)

12 comments:

Dayana AZ said...

terima kasih taw sebab smpat terjah blog dayana jugak hehe, dayana dtg balas kunjungan.

with love,
Dayana AZ
www.herstoriie.com

imaza93 said...

thanks ! terjah balik !!! hee :D


http://imaza93luvgreen.blogspot.com

s h a k i n a h said...
This comment has been removed by the author.
s h a k i n a h said...

thx singgah blog..

nak singgah balik...follower yg ke 100 (lucky no)
hehehe
=)

Adam Narzuan said...

adam singgah balik... hehehe..

Noor Idayu binti Azmi said...

thanks terjah ^^,

aTeN i_nur said...

singgah n follow;)

Syazana Justme said...

salam..dtg terjah sini pula..salam perkenalan..=)

Nur Syahida said...

time kaseh smua...slmt berblogging smua yaa

sHaFikA ShaHARuDDin said...

hehe.. tq cz singgah kt blog pika.. hehe.. meh pika blz blik n folow.. :) hepy blogging :)

AMIRA NADIA said...

hai..datang follow kamu..singgag dari BA :)

Nur Syahida said...

time kaseh smua..syeda amt mghargai lawatan anda smua..hii (ayat skrip nira elena)haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...